Welcome to the revolution

Sushi Oranda!

Sushi for a fair price

Over Ons

Sushi Oranda! mogelijkheden

In 2018 zijn wij het hele jaar door op allerlei foodmarkten en festivals terug te vinden, zie hiervoor ook onze agenda

Sushi Saturday

Op verzoek van vele vaste klanten hebben wij 1 keer in de maand Sushi Saturday, 3 verschillende Sushiboxen tegen een scherpe prijs altijd met wat bijzonders als attentie van de chef. Eventueel kunt u uw bestelling aanvullen met Sushi uit het classic menu. Zie onze Agenda voor actuele data van Sushi Saturday.

Op zoek naar een goede catering voor uw evenement? En bent u ook op zoek naar iets speciaals? Denk dan eens aan sushi voor uw gasten. Bij Sushi Oranda! hebben wij een ruime ervaring in het verzorgen van catering voor diverse evenementen. Neem contact met ons op!

Altijd al willen leren hoe je sushi moet maken? Hoe je de rijst moet koken, en vis moet snijden? Impress your friends met een workshop van Sushi Oranda! Wij komen graag bij u langs voor een workshop en vertellen u graag meer over wat sushi nou eigenlijk is!

Gideon Sanders, Head Chef

In 2015 ben ik, op aanraden van vrienden Sushi Oranda! gestart, met als doel Nederland te laten kennis maken met sushi op een toegankelijke manier. Natuurlijk is sushi al alom bekend in Nederland, maar het kan altijd beter! En goedkoper, zonder daarbij op kwaliteit te hoeven inleveren!

Tot snel bij Sushi Oranda!

Theo Sanders, Creatief Brein & Assistant Chef

Toen Gideon in 2015 begon, was hij op zoek naar iemand die hem tijdens de vakanties kon vervangen.Uiteindelijk werd ik als familielid gevraagd.  Of ik daar wat voor voelde!. Na kort nadenken heb ik ja gezegd, Ik ben begonnen met kijken hoe de chef e.e.a. deed, en pakte e.e.a. al snel op. Bij master Sushi Chef Hiroyuki Terada heb ik vervolgens een cursus gevolgd. 

Sushi bij u op het werk?

Voor deze bedrijven mocht Sushi Oranda! al werken

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Informeer naar de mogelijkheden

Sluit Menu